Sök
  • Sussi Norberg

Att välja mala


Alla malas jag gör får ligga framme en stund så att jag får känna in deras energi & se nyanserna i stenarna.

Visst kan du känna kraften i detta bara genom att se det på bild?

I detta mala har jag använt blekt grön Jade, Rodonit & Körsbärskvarts.

Körsbärskvarts

Det är en kristall som sägs ge hopp. Den hjälper vid ångest och depression. Körsbärskvarts är en mycket kraftfullt helande sten. En av de viktigaste läkande egenskaperna är att den hjälper våra andningsorgan. Det är också en fin sten för ett brustet hjärta.

Rodonit 

Rodoniten är shamankvinnans sten, den hjälper till att få kontakt med din inre styrka. Den ger oss kontakt med universums kärleksenergi och hjälper oss att rensa bort känslomässiga sår.

Rodoniten hjälper oss att öppna upp det för ovillkorlig kärlek.

Jade 

Det är en skydds- och visdoms sten, som drar till 

sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och 

motverkar stress, ger dig energi då du är trött. 

Är helande och har beskyddande egenskaper. 

Jade stöder dig att njuta av att bara leva, att sakta ner och luktar blommorna. Det hjälper till att avblockera motståndet vi har mot att få det vi behöver och älska, och hjälper oss att komma in i flödet av gudomligt överflöd.

Jag har fått hem några hängen som är så otroligt vackra och jag väljer noga ut vilka stenar som skall få komplettera varandra, men även passa till dessa hängen.

Detta mala är knutet med en blekt rosa tråd och du hittar det HÄR

En matt Rodonit mot det vackra, lite slitna Ganesha hänget.

En av de frågor som jag ofta får är hur man väljer rätt mala. Först och främst måste vi komma ihåg att malas kan representera olika saker för olika människor, och betydelsen bestäms alltid av bäraren! Intuition När du tvivlar - lita på din intuition! Vilken mala dras du till? Varför tror du att det är så? Vilken mala kan du inte sluta tänka på? Detta är troligen den perfekta malan för dig!

Skönhet Att välja saker som du lockas till är en betydande del av processen. Vi behöver alla ta oss tid att låta ögat njuta av de saker vi tycker är vackra - oavsett om det är ett hisnande landskap, ett konstverk eller en underbar mala. Det är kraftfullt att omge sig vackra och inspirerande saker.

Intention Vad vill du skapa i ditt liv? Vad ligger ditt fokus på i din personliga utveckling? Är det något du kämpar med? Vad drömmer du om? Ställ dig själv dessa frågor så att de kan vägleda dig till mot din intention.

Det är spännande att se vilket mala som lockar och sedan läsa om stenarnas betydelse, ofta klarnar mycket runt varför du drogs just till det malat.

0 visningar