Sök
  • Sussi Norberg

En leverans far iväg


Idag åker alla dessa armband iväg till Room of Peace & min vän Helenas yogastudio/webshop. Du kommer att hitta dem HÄR inom kort. Det är halvädelstenar i 8mm, men även en kollektion med helt fantastiskt vackra träpärlor som även de har en stor kristall för att få in energin i armbanden.Jag har ofta armband på mig under min yoga för att samtidigt ta in energin från stenarna i smycket då jag är som mest närvarande och grundad. På min matta ligger mina malas för att jag skall kunna ha dem i mina händer under Savasana.


I morgon har vi en fullmåne och det är en extra stark "supermoon" i Skorpionenstecken. Det är en stark måne där vi verkligen får möjligheten att manifestera ut våra djupt liggande känslor och söka efter våra sanningar. Det kan vara så att du redan börjat känna av detta och en rad av oväntade händelser kommit upp till ytan de senaste dagarna.

Jag ger dig fram till midnatt ikväll 20% fullmåne rabatt på alla mina malas på hemsidan. Vid varje mala har jag skrivit vilka stenar det är knutet med och vad dessa stenar står för, så kanske att du hittar något som talar till just dig.

0 visningar