Sök
  • Sussi Norberg

Fullmåne & månförmörkelse


Jag har tillbringat 10dagar ute i skärgården och med mig hade jag alla stenar. Att sitta på en brygga med en utsikt som tar andan ur mig alla timmar på dygnet och få skapa är magi. Kanske det är därför jag fastnade så för stenen ovan, impression Jaspis, där varje sten ser ut som ett eget litet universum med himmel och hav. Jag har lagt in alla nya malas på hemsidan.Jag har även uppdaterat inlägget om stenarna betydelse då jag vet att många gärna väljer sina smycken efter energin som stenen kan tillföra. Jag känner av det i varje mala jag knyter.

Det är mycket som händer i universum nu och jag tror vi alla känner av det och påverkas.

Kommer du ihåg tankarna du hade runt nyår, kanske att du skrev ner dessa och affirmerade ut vad du önskade av 2020? Denna lördag 4 juli kan du bli uppmärksammad på hur långt du kommit gällande dessa dessa då vi har en fullmåne i Stenbocken som också är en månförmörkelse. När du noterat dina framsteg kan det kanske motivera dig att sätta upp nya mål. Eftersom förmörkelser kan avslöja dolda möjligheter är det bra att vara uppmärksam på de signaler du får, i vilken form de än visar sig. Dina planer framöver kan snabbt få luft under sina vingar.

Som alltid tycker jag att det är fint att ge sig själv en ritual runt full och nymånen. Ta sig tiden att samla sig, känna in och lyssna inåt. Att använda sig av stenarna blir extra kraftfullt.0 visningar