Sök
  • Sussi Norberg

Hur det blev Mini Malas


I höstas skadade jag min rygg väldigt illa & under tiden jag var hemma så fick jag en förfrågan om att göra malas igen. Jag tvekade länge, men sedan kom lusten och längtan efter skapandet och alla underbara kristaller tillbaka. Idag är jag oändligt tacksam för detta då jag återigen hittat tillbaka till en av mina stora passioner i livet. Skapandet ger mig så otroligt mycket och att ni tycker om det jag skapar blir jag alldeles lycklig av.

Under hösten och tidiga våren så kunde jag inte ha lite större och tyngre Malas på mig på grund av ryggen. Jag tycker så mycket om att ha långa vackra Malas med lite större stenar på mig dagligen, men då gick inte det.

Då skapade jag mina Mini Malas. Jag använder mig av mindre stenar (4mm), men fortfarande 108stycken så att de skall gå att använda vid meditation om man vill. Nu använder jag dessa tillsammans med ett större och längre Mala varje dag. I dessa mindre finns fortfarande kristallernas fantastiska energi samlad som stärker mig under dagen.

Nu har jag fått hem dessa fina berlocker med en mediterande Budda på och de är

4 x 1,3cm. Mina Malas kostar olika mycket och det beror på att alla kristaller kostar olika. Jag knyter varje Mala för hand och laddar dem samtidigt med positiv kraft och intentioner som jag hoppas att du som bär dem skall känna av.

Jag ger dig som läser här inne 150kr rabatt på alla Malas jag gjort av 6 och 8mm stenar tills i morgon (lördag) midnatt. Du får även 100kr rabatt på alla Mini Malas fram till midnatt söndag. Kontakta mig via formuläret eller på mail storiesofs@gmail.com om du hittat något du vill ha.

Ha en fin fredag!

0 visningar