Sök
  • Sussi Norberg

Kristaller & stjärntecken
Har du försökt ta reda på vilken kristall eller sten som är bäst för dig?

Kristaller finns i olika storlekar, former och alla har sin egna vibrerande energi. De har kraften att förändra både din personliga energi och miljön du du befinner dig i.

Jag föredrar att ha mina kristaller på mig i form av smycken, under min huvudkudde på natten och även på min yogamatta då jag gör mina Asanas eller mediterar. Om du känner dig villrådig i valet av kristaller så är ett sätt att välja den eller de som kompletterar ditt stjärntecken.


Väduren-Grön Aventurin, Ametist

Oxen-Rosenkvarts, Lapis Lazuli

Tvillingarna-Tigeröga, Månsten

Kräftan-Månsten, Rubin

Lejonet-Labradorit, Ametist

Jungfrun-Amazonit, Jade

Vågen-Månsten, Lapis Lazuli

Skorpionen-Citrin, Jaspis

Skytten-Obsidian, Lapis Lazuli

Stenbocken-Fluorit, Granat

Vattumannen-Ametist, Hematit

Fiskarna-Labradorit, Jade


Precis som med alla nya vanor tar det ungefär en 21 dagar till en månad att verkligen få din kropp och ditt sinne att vara i harmoni med kristallens energier. Att ha kristallerna nära dig, eller på dig i 28-dagars måncykler är väldigt bra, särskilt för oss kvinnor, eller naturligtvis när det känns intuitivt rätt. Du kanske vill börja med en ny vana, släppa ett gammalt mönster, eller manifestera ut något alldeles extra.

Jag tycker om att ge bort en sten eller smycke som matchar deras stjärntecken till vänner som kanske annars inte använder sig av stenar på sättet mer än att det är ett vackert smycke...oftast får jag en spännande respons tillbaka efter några veckor att något alldeles särskilt hänt i deras liv.


0 visningar