Sök
  • Sussi Norberg

Månritual


Väldigt vackra handkammade benpärlor fick bli grunden i dessa armband. Jag gjorde dem tidigt i morse då fullmånen väckte mig och det var helt omöjligt att somna om. Jag satte mig på mig yogamatta för att ha en liten ceremoni då månens energi är så enormt stark idag. Den utmanar oss att släppa vårt ego och se sanningen om vilka vi är. Kommer vi åt den delen i oss och vi lyckas släppa detta så kan vi vända det mot vad vi verkligen vill affirmera in i våra liv, såsom det som ger oss lugn, tillit, lycka och glädje.När jag har min ritual brukar jag tänka ljus, rökelser, salvia för att rensa energier. Jag har med mig de malas med kristaller som jag dras till just då. Oftast har jag mer min anteckningsbok och penna för att kunna skriva ner det som kommer till mig och som jag vill återkomma till att reflektera över. Jag tycker om att ha mantramusik i bakgrunden som jag kan sjunga med i, jag sluter mina ögon och ber mina tankar tystas för att kunna ta emot det som skall komma till mig.

Det ligger ingen prestation i detta, ibland blir det några minuter och ibland en lång stund. Var och en gör på det sättet som känns bäst just för dem, men jag kan vart rekommendera att göra något för sig själv under detta dygn.

Armbanden finns i River stone, matt Bildjaspis, matt Rosenkvarts och blekgrön Jade.
0 visningar