Sök
  • Sussi Norberg

Midsommar, ritual med malas


Vi närmar oss midsommar, den magiska, mytomspunna, trolska natt.

Jag tycker om att ha min egna ritual en stund under detta dygn för att samla mig & känna in var min själ befinner sig. Jag tycker om orden från Mallika Chopra "Det handlar om att fråga oss själva vad som gör oss lyckliga. Syfte kommer från själen, medan mål kommer från vårt sinne.” Detta skall vara min fråga till mig själv på midsommar, Vad gör mig lycklig? Jag kommer meditera på det, lyssna till vad mitt inre vill säga mig. Fundera på hur jag skall attrahera mer av detta i mitt liv, skriva ner och affirmera ut mina önskningar. Rosenkvarts kommer vara min kristall på midsommar, kärlekens sten. Det kan vara fint att skriva ner det som jag är färdig med, det jag inte längre behöver på lappar och sedan tacka för det jag fått lära för att låta lapparna brinna upp.Att dansa "shaka" av sig på en brygga eller äng till härlig musik och glömma allt som finns runtomkring är underbart, prova får du se. Ensam eller tillsammans spelar ingen roll alls. Tänd massor av ljus, rökelser, ha malas runt halsen och håll kristaller i händerna och bara följ musiken. Skratta, gråt, vad du än behöver just där och då.

Hittar du ett mala på min sida som du önskar ha till midsommar så maila mig, jag ger dig 20% rabatt på mini malas och 25% på 6-8mm malas.

Njut av din dag!


0 visningar