Sök
  • Sussi Norberg

Minnen
Naturens egna nyanser, finns det något vackrare?

Det är en stor del av min kärlek till stenarna, att naturen skapat alla dessa magiskt vackra nyanser som jag får möjligheten att skapa utav. Min stensamling är precis som min snäcksamling väldigt stor, men något jag ser och gläds åt varje dag. På de flesta av mina resor har jag med ett par stenar och några snäckor med mig hem. Nu reser jag i minnet och tittar på alla foton jag tagit på de platser vi besökt. Då min kamera alltid är med mig så finns det många bilder att gå igenom. Jag minns hur varmt det var mot huden, hur det doftade på platsen och det gör mig väldigt glad.

Jag minns den varma sanden under fötterna i November på Santa Monica Beach i LA. Vi hade lämnat en snöstorm i Stockholm och landade i värmen.

Doften av salt och tång när vi kom ner till den gömda viken där vågorna slog in på Mallorca. Kvällens tunga luft vid Garda sjön och den lätta höstluften när vi vandrade i alperna. När vi bodde på Nya Zealand kunde jag spendera timmar på de kilometerlånga stränderna med att gå och samla drived och snäckor, meterhöga vågor slog in och det fanns inte en annan människa inom synhåll. Så många minnen och så många foton från alla år...jag reser vidare i mina minnen en stund till...

0 visningar