Sök
  • Sussi Norberg

Nya hängen på mini Malas


Nästa söndag är det Mors Dag och jag ger dig 150kr rabatt på alla malas gjorda av 8mm stenar. Det är bara att maila mig om du har frågor eller vill köpa något mala.

Mini mala och ett riktigt långt tillsammans, så fint och kraftfullt.

Hur upplevde du nymånen i veckan? Jag tycker att det var lite skakigt, men så välbehövligt att få en nystart och affirmera ut önskningarna om hur det ser ut om 6månader från nu. Jag har ännu inte bestämt mig gällande veckans kort, utan funderar på hur jag skall kunna göra läggningen mer personlig för var och en av er som önskar detta. Hur vore det om jag gjorde en personlig läggning där jag fotade dina kort och vad de säger om veckan som kommer för att sedan maila detta till dig? Att skriva till varje person tar lite för lång tid.

Jag har hittat några otroligt vackra nya små hängen till mina mini malas och har knutit ett i Jade och ett Ametist som du hittar på min hemsida. Fler kommer och det blir ett i Rosenkvarts, Körsbärskvarts och ett i Olivfärgad Jaspis.

0 visningar